ETİKET İMALATI

ETİKET İMALATI

Bir ürünün, kullanıcılar tarafından nasıl tüketileceğini, nasıl kullanılacağını, toplam hacmini, fiyatını, üretim tarihini, son kullanma tarihini, marka ve logosunu belirten parçaya etiket denir. Kısaca bahsetmek gerekirse; tüketicinin kullanacağı ürünü bilmesindeki tüm bilgileri kapsayan tasarımlara verilen addır. Bunu üreten firmaların yaptığı işe ise etiket imalatı adı verilmektedir. Son yıllardaki gelişen teknoloji ile grafik tasarımları konusunda bu etiketler çok daha fazla titizlikle tercih edilmeye başlandı. Biz de uzun yıllardır bu sektörün içerisinde bulunma tecrübemizle, en kaliteli etiket ürünlerini üretmeye devam edeceğiz.

Etiket İMALATÇISI

Firmalar, kendi itibarları açısından kaliteli etiket kullanmaya özen gösterirler. Birden fazla farklı etiket baskı yöntemleri uygulayan firmalar her zaman daha fazla tercih edilmektedir. Bizde ürettiğimiz etiketler için çalıştığımız profesyonel ekibimizle beraber farklı baskı teknikleri kullanıyor, her geçen gün yeniliklere açık bir şekilde çalışma sistemimiz ile ilerliyoruz. Etiket imalatı üretiminde birçok farklı önemli fonksiyon bulunmaktadır. Bu fonksiyonlar bizlerin itibarına artı puan kazandırdığı gibi, tercih eden firmalara da piyasa rekabeti açısından artı puan sağlamaktadır. Ayrıca bu etiketleri kullanmak yasal bir zorunluluk içermektedir.

Etiket İMALATI ANKARA

Firmalar açısından etiketin farklı baskı yöntemleriyle uygulanmasının yanı sıra, çeşitleri ve kalitesi de oldukça önemli bir unsurdur. Dayanıklı ve estetik bir görüntüye sahip etiketler bu piyasa içerisinde her zaman daha fazla tercih edilmiştir. Biz de gerek tecrübe, gerek kalite, gerekse ürün çeşitliliği bakımından her daim çok tercih edilen firmaların başında gelmenin haklı gururunu yaşıyoruz. İşte ürettiğimiz tüm etiket imalatı çeşitlerine bir göz atalım;
  • Traffolyte Etiket: Düşük maliyetiyle her zaman en çok tercih edilen etiketlerin başında gelmektedir. 2 veya 3 tabakanın sıkıştırılmasıyla oluşur ve doğa koşullarına karşılık oldukça dayanıklıdır. Estetik açısından da çok tercih edilen Traffolyte etiket, marka prensibi açısından da çok tercih edilen bir etiket çeşidimizdir.
  • Gravoply Etiket: CNC tezgâhı üzerinde üretilen Gravoply etiket, ince yapısı olmasına rağmen dış etmenlerden gelecek zararları önleyebiliyor. Mimari tabela kısımlarında daha fazla tercih ediliyor.
  • Damla Etiket: Renkli özel bir karışımın üzerine dökülmesi ile üretilen damla etiket, uzun seneler boyunca hasar görmeden muhafaza edilebilmektedir. Estetiklik bakımından diğer etiketlere göre bir tık geride kalmış olsa da, fiyat – performans bakımından çok tercih edilen etiketlerimizin başında gelmektedir.
  • Alüminyum Etiket: Etiket imalatı çeşitlerimiz arasında metal etiketlerde bulunmaktadır. Bu metal etiketler arasında ise en çok tercih edilen Alüminyum etikettir. Hava şartlarından etkilemeyen bu etiket modelinin montaj işlemi de oldukça basittir. Üzerinde bulunan logoların görüntü estetikliği açısından çok fazla tercih edilen bir etiket modelimizdir.
  • Çıkartma Etiket: Çıkartma etiketler, diğer etiketlere göre farklı bir üretim sürecinden geçmektedir. Farklı materyallerin birleşimi ile oluşan bu etiket, kendine özel bir yapışma özelliği ile ön plana çıkmaktadır. Diğer etiketlere göre daha kırılgan olan bu etiket, hava koşullarına karşı pek elverişli değildir. Kırılgan olmasına rağmen en çok tercih edilen etiketlerimiz arasında yerini almayı başarmıştır.


 etiket,imalatı




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Leksan Etiket

Metal Etiket